lopende band

In 2009 werd Shenzhen Viston Technology Co., Ltd. formeel opgericht, gericht op onderzoek en ontwikkeling van waterzuiveringstechnologie, productie en verkoop van waterzuiveringsproducten.In hetzelfde jaar organiseerden we hoogwaardige technische experts in de industrie om R & D-centra, laboratoria en productieworkshops van wereldklasse te bouwen, waaronder gieten, kunststofinjectie, assemblagelijnen, enzovoort.

 

Shenzhen Viston Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 0

Shenzhen Viston Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 1

Shenzhen Viston Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 2

 

OEM / ODM

In 2010 heeft ons technische team van Viston diepgaand onderzoek uitgevoerd naar alle soorten water en analyses van watermonsters uitgevoerd in R&D-centra en laboratoria om de zuiverheid van verschillende filtratietechnologieën te testen, waarbij met enorme fondsen en technologische middelen werd geïnvesteerd in sleuteltechnologieën.met bijna twee jaar hard werken werd het eerste waterzuiveringsproduct met succes gelanceerd, er werd enthousiast op gereageerd door de markt.

 

2011- tot nu toe zijn we doorgegaan met het uitbreiden van technologische voordelen, innovatief onderzoek en ontwikkeling van allerlei soorten waterfiltratiesystemen, hebben we tientallen onafhankelijke intellectuele eigendomsrechten verkregen en meer dan 70 ontwerpen van waterzuiverende producten gelanceerd, waaronder

  1. serie waterzuiveraars voor thuis met RO- of UF-systeem, bijvoorbeeld dispensers voor waterzuiveraars op tafel, dispensers voor waterfiltratie zonder tank, direct aangesloten waterzuiveraars, waterzuiveraars onder de gootsteen, 600 gpd, 800 gpd, 1200 gpd, 1600 gpd big flow waterzuiveraars of filters, waterstofrijke waterzuiveringsdispenser etc.
  2. Waterontharderseries voor demestic of voor industrieel RO-systeem, er zijn capaciteiten van 1 ton, 1,5 ton, 2 ton, 2,5 ton voor huishoudelijke modellen, alle andere capaciteiten kunnen worden aangepast aan de behoeften.
  3. Het zelfproductieve percentage van de onderdelen is zo hoog als 90%, naast belangrijke UF- en RO-membranen zijn allerlei accessoires en fittingen voor waterzuiveraars allemaal verkrijgbaar in onze fabriek.ze kunnen ook worden aangepast.

 

we hebben niet alleen het concept van gezond drinkwater doorgegeven aan honderden miljoenen mensen, maar blijven ook stijlvolle en hoogwaardige producten samen met partners overal ter wereld brengen.zorg dat steeds meer mensen puur drinken, wees gerust gezond water.

 

Shenzhen Viston Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 0

 

 

 

 

 

R & D

Er zijn over de hele wereld verschillende waterbronnen en behoeften aan drinkwater.Het R&D-team van Viserton heeft verschillende modellen waterzuiveraars en waterfiltratiebehandelingssystemen gebouwd voor onze nieuwe of vaste klanten.

 

Bijvoorbeeld waterstofwaterrijke waterdipsensers, waterverwarmerdispensers, tafelmodel waterdispensers met filters, allerlei soorten waterzuiveraars enzovoort.

 

Laat een bericht achter